Mainos

Kalifornialaisisä ajoi autolla vaimonsa ja kaksi autistista poikaansa alas laiturilta – syytetään nyt kahdesta murhasta, murhan yrityksestä ja vakuutuspetoksesta

10:31
Huomenta Suomessa keskusteltiin autismista huhtikuussa 2019.

Kalifornialainen Ali Elmezayen, 44, on saanut syytteet kahdesta murhasta ja murhan yrityksestä. Mies ajoi laiturilta alas Los Angelesin satamassa vuonna 2015. Onnettomuudessa hukkuivat hänen 8-vuotias poikansa Abdelkrim ja 13-vuotias Elhassan, mutta hänen vaimonsa selvisi onnettomuudesta auttamaan tulleiden kalastajien ansiosta.

Syyttäjän mukaan Elmezayenille korvattiin lasten kuolemasta yli 260 000 dollaria, kertoo ABCnews.

Oli juuri ostanut kalliit vakuutukset

Oikeuden asiakirjojen mukaan Elmezayen oli ostanut itselleen, puolisolleen ja lapsilleen vakuutukset 6 miljoonan dollarin edestä vuosina 2012 ja 2013.

Vakuutuksista hän maksoi miltei 6 000 dollaria, vaikka hänen vuositulonsa olivat keskimäärin 30 000 dollaria noina vuosina.

Tällä hetkellä Elmezayen on pidätettynä epäiltynä vakuutuspetoksesta, mutta oikeuden päätöksen jälkeen häntä odottavat murhasyytteet.

Jos Elmezayen tuomitaan syytteiden mukaisesti, häntä odottaa loppuelämä vankilassa ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen tai kuolemaan.

Kaliforniassa kuolemantuomioita ei ole pantu täytäntöön vuoden 2006 jälkeen, mutta vastaaja voidaan silti tuomita kuolemaan. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja