Mainos

Kalev Span hotelli on jälleen auki

Tallinnalaisen Kalev Span hotelli on jälleen toiminnassa eilisiltaisen kloorivuodon jälkeen. Hotellista kerrottiin aamupäivällä, että asiakkaat ovat palanneet ja uusia vieraita odotetaan sovitusti. Kylpylähotellin allasosasto on sen sijaan suljettu.

Kuusi lasta ja kolme aikuista oli vielä aamulla tallinnalaissairaaloissa kloorivuodon vuoksi. Kolme lapsista on suomalaisia. Yhdenkään tila ei ollut vakava. Lapset pääsevät sairaalasta tämän päivän aikana.

Kylpylässä ovat omia tutkimuksiaan tehneet sekä terveystarkastus että poliisi. He tarkistavat muun muassa, miten klooria pääsi ilmastointikanavia pitkin lähinnä uimahallin pukuhuoneisiin.

Kloorivuodosta on aloitettu myös rikostutkinta.

- Selvitämme, rikottiinko kylpylässä kemiallisten aineiden käsittelemisestä säädettyjä määräyksiä, kertoi syyttäjänviraston tiedottaja Maria-Elisa Rannajoe.

Kuulusteluja ei kuitenkaan olen vielä aloitettu tai mahdollisia epäiltyjä nimetty.

Kloorivuodon aiheutti kylpylähotellin kellarissa illalla siivouksen yhteydessä kaatunut 15 litran astia, jossa oli 12-prosenttista klooriliuosta.

Sairaalaan hakeutui lopulta 18 aikuista ja 18 lasta. Suurin osa heistä pääsi pois lääkärintarkastuksen jälkeen.

Lastensairaalaan tuoduista 18 lapsesta seitsemän oli suomalaisia. Sairaalaan yöksi jääneet lapset olivat lähinnä seurannassa, ja heille annettiin lisähappea ja nestettä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.