Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KALAT 20.2.–20.3.

Henkinen kasvu

Itsevarmuutesi kasvaa tänä vuonna ja voit elää ihanteidesi mukaan. Elämäsi on täynnä toimintaa ja uusia hankkeita. Tunnet itsesi vapaaksi tekemään valintoja, joista olet aiemmin vain unelmoinut.

Ihmissuhteet

Sydämenasiasi sujuvat tänä vuonna auvoisasti. Vietät ihania hetkiä rakkaimpasi seurassa. Kaiken kaikkiaan vuodesta muodostuu hyvin myönteinen, vaikkei kaikki sujukaan aivan niin kuin olit suunnitellut. Jotkut asiat menneisyydestä voivat tulla sekoittamaan ihmissuhteitasi, mutta selvität ne kyllä ja jätä menneisyyden taaksesi.

Perheen parissa tapahtuu tänä vuonna yllättäviä asioita. Ensijärkytyksestä toivuttuasi huomaat asioiden muuttuvan paremmiksi kuin etukäteen kuvittelit.

Ystävyyssuhteissa sinun kannattaa tarkkailla sanomisiasi, tai karkotat ystäväsi luotasi.

Sinkun rakkausvuosi

Sinkkujen kannattaa vihdoin ja viimein unohtaa joku ihminen, sillä hän on kaukaista menneisyyttä. Sinua odottaa tänä vuonna joukko mielenkiintoisia ihmisiä. Tapaat jonkun, joka saa sinut varmasti unohtamaan tämän ihmisen. Yritä olla optimistisempi, niin olet paljon kiinnostavampi ja viehättävämpi muiden silmissä. Yritä edes esittää sellaista, vaikket oikeasti olisi.

Työ

Tänä vuonna sinun kannattaa puntaroida tulevaisuuden uranäkymiäsi. Mieti, mitkä ovat todelliset taitosi ja osaamisalueesi. Saavuttaaksesi haluamasi sinun täytyy tehdä kovasti työtä ja ehkä jopa ylittää rajasi, mutta tulokset ovat varmasti sen arvoisia. Taitosi vievät sinua vahvasti ja nopeasti eteenpäin, ehkäpä kokonaan uusille urille.

Opiskelu

Opiskelut eivät suju alkuvuonna parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on vaikeuksia keskittyä, sillä niin monet kiinnostavat asiat vievät huomiotasi eri tahoille. Jos olet hakeutumassa opiskelemaan uutta alaa, hanki etukäteen kaikki mahdollinen tieto, jotta varmasti tiedät mihin olet ryhtymässä. Loppuvuosi sujuu opintojen puolesta paljon paremmin.

Raha-asiat

Ota tänä vuonna raha-asioissa oppia menneistä epäonnistumisistasi, äläkä toista aiemmin tekemiäsi virheitä. Älä sijoita rahojasi arveluttaviin hankkeisiin tai voit menettää sijoituksesi tai jopa vielä enemmän. Loppuvuonna voit saada ylimääräistä rahaa odottamattomalta suunnalta, ja vuoden päätteeksi rahatilanteesi onkin huomattavasti alkuvuotta parempi.

Terveys

Tänä vuonna sinulla on paljon energiaa ja elinvoimaa, jotka auttavat sinua pysymään koko vuoden vahvana ja elinvoimaisena. Sinun kannattaa kuitenkin tarkkailla syömisiäsi, sillä vatsasi kyllä huomauttaa, jollei pidä ruokavalinnoistasi.

Onnenpäivät vuonna 2013

11. helmikuuta, 22. huhtikuuta, 5. kesäkuuta, 6. heinäkuuta, 4. elokuuta, 18. syyskuuta, 2. lokakuuta ja 3. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja