Mainos

Kalansyönti vähentää sydäntautiriskejä

Säännöllinen kalansyönti vähentää naistenkin sydäntautiriskejä

Tuoreen tutkimuksen mukaan myös naiset hyötyvät kalapitoisesta ruokavaliosta. Etenkin kalojen sisältämä omega 3-rasvahapon on todettu vähentävän sydänkohtauksia naisilla jopa puoleen.

Harvardin ja Bostonin yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että sydänkohtauksen riski vähenee kolmanneksella, jos kalaa syödään kolmesta neljään kertaan viikossa.

Tutkimukseen osallistui yli 80 000 naista Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 10.04.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.