Mainos

Kaksosvauvojen sieppaajan jäljille ei ole päästy

Eilen kaksosvauvojen sieppaus Vantaalla on edelleen mysteeri, eikä poliisilla ole tietoja sieppaajasta.

-Epäiltyjä ei vielä ole, kertoi komisario Juha Juurinen Vantaan poliisista tänään. Juurisen mukaan poliisille on tullut yllättävän vähän soittoja, vain muutamia.

-Koska kellonaika oli iltapäivällä, niin luulisi, että liikkeellä olisi ollut koiranulkoiluttajia ja muita ulkoilijoita, jotka olisivat nähneet jotain, Juurinen ihmetteli. Poliisi odottaa edelleen ratkaisevia silminnäkijähavaintoja. Vihjeet voi kertoa puhelinnumeroon 09-8730259 tai 09-8730400.

Kahdeksan kuukautta vanhat kaksostytöt siepattiin vaunuineen kerrostalon pihalta eilen iltapäivällä Vantaan Kaivokselassa. Äiti oli laittanut vauvat nukkumaan kerrostalon päädyssä ensimmäisen kerroksen ikkunan alle. Huomattuaan vaunujen ja lasten sieppauksen kello kolmen jälkeen hän hälytti heti poliisit.

Vauvat löytyivät noin puolen tunnin päästä, kun koulumatkalla ollut 11-vuotias tyttö havaitsi heidät metsässä Jokiuoman puiston pienoisgolfkentän läheisyydessä. Vauvat olivat löydettäessä hyvässä kunnossa.

Vauvat siepattiin Kaivokselan pallokentän vieressä olevan kerrostalon pihalta. Löytöpaikalle Jokiuoman puiston minigolfkentän läheisyyteen on vajaan kilometrin matka. Linnuntietä etäisyys on arviolta vain 300 metriä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.