Kaksospoikien isä Ricky Martin: Inhoan vaipanvaihtoa!

Ricky Martin rakastaa isänä olemista. Kaksivuotiaat kaksospojat Matteo ja Valentino ovat isänsä silmäteriä – mutta vaipanvaihto ei kuulu laulajakomistuksen lempihommiin.

Laulaja Ricky Martin, 39, sai kaksospoikansa Matteon ja Valentinon sijaisäidin kautta. Martin on aina halunnut lapsia ja on oppinut pojiltaan paljon.

– Olen aina halunnut olla isä. Tiesin, että se on jotain, mitä haluan elämältä. Eräänä päivänä aloin hakea internetistä tietoa sanalla "kohdunvuokraus". Nyt minulla on kaksoispojat, jotka ovat elämäni rakkaus, Martin hehkuttaa.

– Ajattelen ensin lapsiani jokaisessa päätöksessä, jonka teen. He opettavat minulle uusia asioita joka päivä, kuten yksinkertaisessa elämässä piilevän kauneuden. Mutta inhoan kyllä likaisten vaippojen vaihtoa, se ei ollenkaan hauskaa, Martin paljastaa.

Isyys on muuttanut miestä erityisesti vähemmän itsekkääksi.

– Isänä opit tuntemaan itsesi. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla vähemmän itsekkääksi, sillä kyse ei ole enää sinusta. Tietysti on oltava sinut itsensä kanssa ollaksesi hyvä esimerkki. Isyys on kasvattanut minua, Martin kertoi australialaiselle Daily Telegraph -lehdelle.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja