Mainos

Kaksivuotias harhaili rapussa - lapsen kotoa löytyi kuollut mies

Hätäkeskukseen tullut ilmoitus rapussa harhailevasta lapsesta johdatti kuolleen miehen luo.

Jyväskylän Pupuhuhdassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi vappupäivän aamuna kuollut mies. Poliisi oli mennyt paikalle hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella, jossa kerrottiin kerrostalon rappukäytävässä harhailevasta kaksivuotiaasta lapsesta. Poliisin mukaan kuollut mies löytyi lapsen kotoa. Tapausta tutkitaan kuolemansyyn tutkinta, joka tarkoittaa sitä, että kuolemaan ei epäillä liittyvän henkirikosta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemi Sisä-Suomen poliisista on vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Koivuniemi ei kommentoi sitä, oliko asunnosta kuolleena löytynyt mies lapsen isä.

Sama lapsi harhaili toista kertaa rapussa

Kuolleen miehen lisäksi asunnosta löytyi lisäksi toinen mies. Paikalla tiedetään käyneen myös muita henkilöitä. Lapsen äiti oli tapahtuma-aikaan töissä.

Koivuniemen mukaan lapsen päätymistä rappukäytävään tutkitaan heitteillepanona. Koivuniemi vahvistaa MTV Uutisille tiedon siitä, että kyseisen lapsi päätyi harhailemaan saman talon rappukäytävään myös maaliskuussa. Tuotakin tapausta poliisi tutkii heitteillepanona.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.