Kaksin kylvyssä – romanttista tunnelmaa ystävänpäivän kunniaksi

Pimeät pakkasillat ovat mitä parhainta aikaa rentoutua oman rakkaan kainalossa. Romanttinen tunnelma syntyy yksinkertaisista aineksista myös kylpyhuoneen puolella. Hemmottele rakastasi ystävänpäivän kunniaksi yhteisellä kylvyllä.

Parisuhde jää helposti stressaavan arjen jalkoihin, eikä kahdenkeskisiä hetkiä voi koskaan olla liikaa. Pitkän työviikon päätteeksi väsynyt ja keskitalven hyytävän viiman läpi kulkenut kumppanisi kiittää sinua pitkään, kun yllätät hänet aistikkaalla koti-illalla, johon kuuluu lämmin rentouttava kylpy. Tuoksuilla, valaistuksella ja pehmeillä materiaaleilla muunnat kylpyhuoneesi käden käänteessä rakkauden keitaaksi.

Sytytä kynttilöitä altaan reunalle, laita kylpyvesi valumaan ja valitse taustalle soimaan rauhoittavaa musiikkia. Parhaimmat kylpytuotteet, pehmeimmät pyyhkeet ja lasillinen kuplivaa täydentävät nautinnon.

Tuoksut luovat kylpylätunnelmaa

Luonnon hienoimmista raaka-aineista valmistettu Body Shopin Spa Wisdom -sarja hivelee kaikkia aistejasi. Tuotteet tuntuvat ylelliseltä ihoa vasten ja tuovat koko kylpyhuoneeseen sensuellin tuoksun.

Spa Wisdom Morocco on puhdistava ja kosteuttava kylpy -ja suihkuöljy, joka sisältää ihoa hoitavia ainesosia, kuten argan-, oliivi-, soija- ja parapähkinäöljyä. Saman sarjan tehokas vartalonkuorinta puhdistaa, kuorii ja elvyttää ihoa.

Kun haluat ylellisen pehmeän vaahtokylvyn, etsi tuotteita saippuakauppa Stendersiltä. Laventeli kylpyvaahto sisältää eteeristä öljyä ja hedelmien uutteita ja kuten Body Shopinkin tuotteet, levittää ympärilleen ihanaa tuoksua.

Kunnollisille pesuvälineille on aina käyttöä. Pellavaa ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten se sopii hyvin herkemmällekin iholle. Pellavafroteesta valmistettu pesin paitsi puhdistaa ihoa, myös hieroo sitä ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

Pehmeyteen kelpaa kietoutua

Luksuksen ei tarvitse päättyä siihen, kun nousette kylvystä. Jätä tällä kertaa hyllylle ne tavalliset pyyhkeet ja valitse tunnelmaan sopivat kuosit ja pehmeimmät materiaalit. Jos pyyhevarastot ovat vähissä, helli ihoa uusilla pyyhkeillä. Ehkäpä vaalean- tai fuksianpunaista tai ruusukuvioista? Ja kun oikein haluat hemmotella kumppaniasi, lämmitä pyyhkeet valmiiksi, niin vilu ei pääse yllättämään kylvyn jälkeen.

Marimekolta löydät niin hyviä ja laadukkaita pyyhkeitä kuin muhkeita kylpytakkeja ja mukavia kylpytossuja, joissa kelpaa loikoilla pidempäänkin. Kuosit ovat ajattomia ja materiaalit kestäviä. Tasokkaisiin pyyhkeisiin on kannattaa sijoittaa, sillä niistä on iloa vuosiksi.

Hyvän olon kruunaa hieronta

Romanttisen kylpyhetken viimeistelee kunnon niska-hartiahieronta. Oletko koskaan kokeillut hierontakynttilää?

Stendersin hierontakynttilän eteerinen koiruohoöljy rauhoittaa, katajanmarjaöljy elvyttää ihoa ja santelipuuöljy ehkäisee stressiä. Kynttilää poltetaan 15-20 minuutin ajan, kunnes soijavaha ja E-vitamiini sulavat öljyksi. Kynttilän jäähdyttyä voit kaataa lämpimän vahan puhtaalle iholle ja aloittaa hieromisen. Tämän käsittelyn jälkeen rakkaasi on taatusti saanut voimansa takaisin.

Teksti: Maria Rautio/Mediafocus

Kuvat: Stenders, The Body Shop, Jokipiin Pellava ja Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat