Kaksi vuotta meikit naamalla – järkyttävät seuraukset!

Korealainen Bae Dal-mi jäi koukkuun meikkeihin, ja piti kaksi vuotta meikkiä naamassaan vuorokauden ympäri.

Ihonhoidon ammattilaiset suosittavat, että meikit poistetaan aina ennen nukkumaanmenoa, iho puhdistetaan ja hoidetaan, ja sen annetaan levätä unen aikana. Oppi ei ole ilmeisesti mennyt perille korealaiselle Bae Dal-mille, 20, joka ei suostunut putsaamaan kasvojaan kahteen vuoteen.

Odditycentral.comin mukaan Dal-mille kehittyi meikkiaddiktio hiljalleen. Neitokainen aloitti meikkailun 14-vuotiaana, ja rakkaus kosmetiikkaan syttyi ensisutaisulla. Addiktio paheni, ja lopulta hän vain lisäsi uuden kerroksen pakkelia vanhan päälle eikä puhdistanut meikkejään koskaan täysin. Peilistä tuli tytön paras ystävä. Bae haaveili myös tekevänsä heidi montagit, ja haluaa ainakin kymmenen eri kauneusleikkausta.

– Halusin näyttää täydelliseltä aina, nukuinkin meikit naamalla, hän on kertonut.

Bae vieraili hiljattain korealaisen tv-kanavan viihdeohjelmassa, jossa ihotautilääkäri sai vakuuteltua hänet poistamaan meikkikerrokset kasvoiltaan.

Perusteellisessa tutkimuksessa kävi ilmi järkyttävän pakkeliaddiktion seuraus: Baen iho oli kaksi kertaa vanhempi kuin hänen ikäisellään. Parikymppisellä neidolla oli siis 40-vuotiaan naisen iho!

MTV3/Helmi

Lähde: Odditycentral.com

Kuva: Shutterstock (kuvan henkilö ei liity juttuun)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja