Mainos

Kaksi Tigerissa ovimieshommissa toiminutta toisiin tehtäviin

Kaksi helsinkiläisravintola Tigerissa ovimiehinä toiminutta miestä on siirretty toisiin tehtäviin. Asian vahvistaa yökerhon järjestyksestä vastaavan yhtiön HCS Finlandin edustaja Mika Mielonen.

STT:n tietojen mukaan miehiä ei ole näkynyt asiakaspalvelutehtävissä yökerhossa sen jälkeen, kun HCS Finland keskusteli portsaritoiminnan taustoista ravintolan omistavan tahon, poliisin ja aluehallintoviraston kanssa puolitoista viikkoa sitten.

Ovimiesten siirrosta kertoi alun perin Iltalehti.

Siirron taustalla on poliisin esittämät huolet siitä, että liian päihtyneille on tarjoiltu, tappeluihin ei ole välttämättä puututtu kunnolla ja että ravintolassa työskentelee ihmisiä, joilla on kytköksiä jengeihin.

HCS Finland on kiistänyt poliisin havainnot päihtyneille tarjoilusta tai siitä, ettei järjestyshäiriöihin olisi puututtu. Mielonen ei kertomansa mukaan edelleenkään usko, että HCS Finlandin työntekijöillä olisi jengiyhteyksiä.

STT:n tietojen mukaan esimerkiksi KRP on lausunut, että toisella miehistä on kiinteitä yhteyksiä rikollisena pidettyyn moottoripyöräjengiin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.