Mainos

Kaksi suomalaista löytyi kuolleena Tallinkilta

Tallinkin Baltic Princess -aluksella koettiin alkuviikosta jotain varsin poikkeuksellista, kun laivalta löytyi tunnin sisällä kuolleena kaksi suomalaista. Toinen heistä oli mies ja toinen nainen.

Tallinkin edustajien mukaan kuolemantapaukset ovat toisistaan erillisiä, eikä kyseessä ole esimerkiksi pariskunta. STT:n saamien tietojen perusteella mies ja nainen eivät olisi myöskään olleet tahoillaan yksin laivamatkalla.

Tieto toisesta suomalaisesta tuli maanantai-iltana noin varttia vaille kymmenen ja toisesta hieman kymmenen jälkeen, kertoi Tallinkin viestintäjohtaja Luulea Lääne Virosta.

Paikalle kutsuttu Viron poliisi ei löytänyt suomalaisista merkkejä ulkoisesta väkivallasta, eikä tapauksiin näytä liittyvän rikosta. Tarkkoja kuolinsyitä selvitetään. Kyseessä voivat olla esimerkiksi sairauskohtaukset.

Mies ja nainen olivat eri ravintolassa

Kuolemantapaukset sattuivat laivan yleisötiloissa, tarkemmin ottaen show- ja ruokaravintoloissa, joissa mainittuun kellonaikaan on yleensä enemmänkin asiakkaita.

Lääne pitääkin mahdollisena, että osa muista matkustajista on nähnyt tapahtumat.

- Baltic Princess on risteilyalus, ja moni asiakkaistamme on laivassa yön yli, Lääne sanoi.

Toisin kuin joillakin muilla laivoilla Baltic Princessillä on lääkäri, joka hälytettiin heti paikalle. Tallinkin pr-päällikkö LeenaLahdenperä kertoi, että alukselle kutsuttiin samalla myös pelastusyksikkö maista. Helsingistä puoli seitsemältä illalla lähtenyt Baltic Princess oli tuolloin jo saapunut Tallinnan satamaan.

Kahden suomalaisen henkeä ei pystytty kuitenkaan pelastamaan.

Joidenkin tietojen mukaan mies ja nainen olisivat syntyneet 1920-1930-luvuilla.

Lahdenperä ei muista, että yhtiössä olisi aiemmin ollut vastaavanlaista tilannetta, jossa samalla laivalla olisi kuollut kaksi ihmistä. Kuolemantapauksista uutisoi alun perin muun muassa virolainen Postimees-lehti verkkosivuillaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.