Kaksi sairaalaan henkilöauton ja rekan kolarissa Kehä I:llä

Kaksi miestä loukkaantui Helsingissä Kehä I:llä henkilöauton ja rekan kolarissa varhain keskiviikkoaamuna.

Henkilöauto törmäsi aamuseitsemän aikoihin Myllypurossa Liikuntamyllyn liepeillä liikennevaloissa seisoneeseen betonirekkaan. Pelastuslaitoksen mukaan henkilöautossa olleet miehet jouduttiin toimittamaan sairaalaan jatkohoitoon. Rekan kuljettaja selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Onnettomuuden takia Kehä I:llä oli itään päin ajettaessa noin puolen tunnin ajan vain yksi ajokaista käytössä.

Liikenne ruuhkautui muutenkin pahoin aamun aikana, kun kahdeksan tienoilla Kivikon kohdalla tie itään päin jouduttiin suljettiin kokonaan liikenteeltä noin tunniksi kuorma-auton ja henkilöauton kolarin takia.

- Aika takkuista oli aamulla liikenne itään päin, kun kilometrin säteellä kaksi perättäistä kolaria tukki liikenteen, sanoi palomestari Jani Pitkänen.

Kivikossa kuorma-auto osui kanttikiveen, minkä seurauksena kuljettaja menetti ajokkinsa hallinnan. Se lähti heittelehtimään keskikaiteiden läpi aina itään päin menevien ajokaistojen pientareelle asti. Matkalla kuorma-auto oli töytäissyt vastaan tullutta henkilöautoa, mutta rytäkässä mukana olleet mies- ja naiskuljettaja selvisivät kuin ihmeen kaupalla naarmuitta.

- Oli tuuria mukana, jälki olisi voinut olla ihan toisenlainen, Pitkänen sanoi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat