Mainos

Kaksi Porvoon kiinniotetuista pääsi vapaaksi

Poliisi on vapauttanut kaksi Porvoon eilisen ammunnan yhteydessä kiinniotettua.

Poliisin suojissa on siten enää vain kolmesta taposta epäilty, vuonna 1969 syntynyt mies. Hänen vangitsemistaan käsitellään tällä tietoa perjantaina.

Vapaaksi pääsivät pääepäillyn raskaana oleva vaimo sekä vuonna 1989 syntynyt mies. Naista ei epäillä rikoksesta. Miestä puolestaan epäillään ampuma-aserikoksesta ja rikoksentekijän suojelemisesta. Hänen ei epäillä liittyvän millään tavalla itse ampumiseen, mutta hän on pakomatkalla saanut surma-aseen haltuunsa. Sillä hän on ampunut auton ikkunasta useita laukauksia moottoritiellä. Laukaukset eivät ole aiheuttaneet vaaraa ulkopuolisille.

Porvoon uhrien ampumiset tapahtuivat tällä tietoa kolmella laukauksella. Laukauksia oli poliisin mukaan yksi jokaista uhria kohtaan.

Joidenkin todistajien mukaan laukauksien määrä olisi kuitenkin ollut enemmän. Tähän poliisi ei ole kuitenkaan tutkimuksissaan saanut näyttöä.

Hampurilaisravintolan autokaistalla virinneessä ampumavälikohtauksessa sai surmansa kaksi askolalaista ja yksi loviisalainen mies. Poliisin mukaan uhreista kaksi oli ampumisen aikaan autossa, toinen etupenkillä, toinen takapenkillä. Yksi oli sen ulkopuolella, ja hän oli ilmeisesti pakenemassa paikalta. Ampumiset tapahtuivat lähietäisyydeltä.

Poliisi aikoo jättää pääepäillystä eli 1969 syntyneestä porvoolaismiehestä vangitsemisvaatimuksen huomenna. Henkirikoksia tutkitaan kolmena tappona.

(MTV3)

Katso Joonas Fritzen juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.