Mainos

Kaksi pidätetty Malmin surmasta

Poliisi on pidättänyt kaksi ihmistä Helsingin Malmin eilisestä raa'asta surmasta. Rikoskomisario Arto Karalahden mukaan lisää pidätyksiä ei ollut luvassa enää tänä iltana.

Henkirikoksen uhri on tunnistettu lähes varmasti. Poliisilla on vahva käsitys, että vainaja on 36-vuotias Itä-Helsingissä asunut nainen. Lopullisesti naisen henkilöllisyys varmistuu kuitenkin vasta, kun DNA-tutkimukset valmistuvat.

Karalahden mukaan poliisi pääsi jyvälle uhrista ensin omien tutkimustensa kautta. Eilisiltana poliisi antoi julkisuuteen kuvan naisen kasvoista. Kuva julkaistiin useissa lehdissä. Tänään useat uhrin kuvasta tunnistaneet ihmiset ottivat yhteyttä poliisiin ja vahvistivat poliisin epäilyn uhrin henkilöllisyydestä.

Uhrin tunnistus johti nopeasti kiinniottoihin. Poliisi otti tänään kiinni useita henkilöitä, joita kuulusteltiin päivän mittaan. Illalla kaksi heistä pidätettiin.

Tapausta tutkitaan murhana. Karalahden mukaan uhri on surmattu viikonlopun aikana.

Uhrin ruumiin osia löytyi siirtolavalta Malmin uimahallin ja Malmitalon väliseltä kävelytieltä. Ohikulkija teki karmean löydön eilisiltapäivänä kello 16:n aikaan. Osa ruumiinosista on yhä kateissa.

Siirtolava kuljetettiin kävelytieltä poliisin huostaan tarkempia tutkimuksia varten jo eilisiltana. Kuulustelujen ja muiden tarkistusten ohella myös tekninen tutkinta on jatkunut koko ajan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.