Kaksi loukkaantui vakavasti kolarissa nelostiellä

Onnettomuudessa oli osallisena kaikkiaan kahdeksan ihmistä, osa heistä lapsia. Turma sattui suoralla tiellä, jossa toinen autoista ajoi toisen kylkeen.

Seitsemän ihmistä on joutunut sairaalahoitoon heidän loukkaannuttuaan kahden auton kolarissa nelostiellä Iissä. Kaksi matkustajista loukkaantui vakavasti.

Osa iltapäivällä sattuneen onnettomuuden uhreista oli lapsia, mutta he selvisivät onnettomuudesta lievin vammoin. Kaikkiaan onnettomuudessa oli mukana kahdeksan ihmistä.

Haukiputaan poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Toni Uusitalo kertoo, että pohjoisesta etelään ajanut auto alkoi heittelehtiä ohitustilanteessa, ja se osui ensin samaan suuntaan ajaneeseen autoon.

Lopulta auto ajautui kylki edellä vastaantulijoiden kaistalle, jolloin etelästä pohjoiseen ajanut auto ajoi suoraan heittelehtivän auton kylkeen.

Pelastuslaitos joutui irrottamaan yhden henkilön toisesta turma-autosta.

Onnettomuus tapahtui matkailukeskus Merihelmestä kaksi kilometriä Iin suuntaan. Nelostie oli myös suljettu noin kahden tunnin ajan kokonaan liikenteeltä Iin Myllykankaan kohdalla, Oulun ja Kemin välillä. Alueella on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat