Mainos

Kaksi lasta kuoli tulipalossa Ilmajoella

Palovaroittimen ääneen heränneet vanhemmat eivät pystyneet pelastamaan tyttäriään palavasta talosta. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli täysissä liekeissä.

Kaksi lasta sai surmansa omakotitalon palossa Ilmajoen Nopankylässä varhain tänä aamuna. Lasten vanhemmat ja perheen nuorin tytär selviytyivät palavasta talosta.

Palo sai ilmeisesti alkunsa talon yläkerrasta, jossa perheen kaksi tyttöä nukkui. Vanhemmat heräsivät palovaroittimen ääneen, mutta eivät enää pystyneet pelastamaan tyttäriään. Perheen vanhemmat ja nuorin tytär nukkuivat talon alakerrassa.

Palossa kuolleet tytöt olivat 11- ja 16 -vuotiaita. Toinen uhreista löydettiin raunioista aamulla ja toinen raivauksissa myöhemmin aamupäivällä. Osa talon välipohjista romahti alas talon palaessa, kertoo palomestari Heikki Talvitie Ilmajoelta.

Palanut talo oli tiiliverhoiltu ja puolitoistakerroksinen. Talo oli rakennettu 1950- tai 1960-luvulla. Yläkerrassa ei ollut tyttöjen makuuhuoneen lisäksi muita huoneita.

Poliisi on aloittanut palon syttymissyyn tutkimukset. Talossa oli tulisijoja ja myös yläkerrassa oli kertakäyttölämmitteinen tulisija.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.