Mainos

Kaksi kuoli rekan ja farmarin kolarissa Heinävedellä

Paikalle ehtinyt autoilija onnistui pelastamaan yhden matkustajan palavasta autosta.

Kaarteessa luisumaan lähtenyt rekan perävaunu on surmannut outokumpulaisen pariskunnan Heinävedellä iltapäivällä. Vastaan tulleessa farmariautossa olleista kolmesta matkustajasta perheen poika loukkaantui vakavasti. Myös rekan 25-vuotias kuljettaja sai vammoja. Loukkaantuneet kuljetettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisin mukaan rekan peräosa oli kaatunut Heinävedentiellä Savonrannan risteyksessä tielle poikittain ja raahannut siihen törmännyttä farmariautoa edellään. Palokuntien tullessa paikalle auto ja rekan paneelilautalasti olivat täysin tulessa. Paikalle aiemmin ehtinyt autoilija onnistui pelastamaan pojan palavasta autosta.

Perhe oli palaamassa Savonlinnasta, jonne he olivat jättäneet 10-vuotiaan pojan sisarensa luo. Rekka oli tulossa Juankoskelta.

Uhrien henkilöllisyyttä tai sukupuolta ei onnettomuuspaikalla saatu selvitetyksi. Palokunnan näkemyksen mukaan farmarissa matkasi perhe. Paikalle saapui illalla onnettomuuksien tutkijalautakunta, joka ryhtyi selvittämään turman tapahtumakulkua ja syitä.

Onnettomuuskohdalla liikenne on poikki yöhön asti ja ohjataan vanhalle rinnakkaistielle. Paikalla oli pelastus- ja raivaustöissä seitsemän pelastusyksikköä poliisin lisäksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.