Mainos

Kaksi jäsentä jätti Stratovariuksen

Stratovarius-yhtyeen jäsenet Timo Kotipelto ja Jörg Michael ovat jättäneet yhtyeen. Yhtye on kokoontunut asian tiimoilta moneen kertaan viime päivinä, ja lopputulos oli se, että kaksikko jättää yhtyeen. Stratovarius on yksi kansainvälisesti suosituimmista suomalaisista yhtyeistä kautta aikojen.

- Minulle syntyi suuria erimielisyyksiä bändin johtajan Timo Tolkin kanssa. Totesimme, että eroni on parasta, jotta yhtye voi säästää edes jonkinlaisen arvokkuutensa, Kotipelto kertoo. - Keskityn nyt kokonaan sooloalbumiini.

Jörg Michael kertoo, että hänen ensi sijaiset päämääränsä ovat nyt muualla kuin yhtyeessä.

- Yht'äkkiä ilmentyneet erimielisyydet ja vaikeudet ovat kuitenkin suurin syy siihen, miksi en halua enää olla mukana Stratovariuksessa, hän kertoo.

Stratovariuksen jäsen Jens Johansson kertoo, että hänen tilanteensa on melkoisen hyvä huolimatta jännityksestä, joka on viime kuukausina yhtyeessä vallinnut.

- Tämä on uusi alku Stratovariukselle. Tulevaisuus näyttää lupaavalta, kertoo Timo Tolkki.

- Olen säveltänyt viime aikoina uusia lauluja, jotka ovat mielestäni parhaita, joita olen tehnyt. Uskon, että ihailijamme yllättyvät uudesta albumistamme.

Tolkki kertoo neuvottelevansa parhaillaan uuden saksalaisen laulajan ja suomalaisen rumpalin kanssa Kotipellon ja Michaelin korvaamisesta. Neuvottelut ovat kuitenkin yhä kesken.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.