Mainos

Kaksi itsemurhaiskua Gazassa

Gazan alueella tehtiin tänään kaksi epäonnistunutta itsemurhaiskua israelilaisia kohteita vastaan. Pommit räjähtivät ennen aikojaan, ja palestiinalaislähteiden mukaan vain iskujen tekijät kuolivat räjähdyksissä.

Israelin armeijan radio kertoi, että palestiinalainen mies räjäytti itsensä juutalaisen siirtokunnan lähellä vain hetkeä ennen kuin paikan ohi kulki juutalaisten uudisasukkaiden lapsia kuljettanut bussi. Kukaan lapsista ei loukkaantunut iskussa. Itsemurhaisku sattui Netzarimin juutalaissiirtokunnan lähellä.

Hieman aiemmin toisen siirtokunnan lähellä räjähti työntörattaisiin kätketty pommi. Myös tämä pommi räjähti ennen aikojaan. Israelin radion mukaan useat palestiinalaiset loukkaantuivat räjähdyksessä.

Israelilaisten ja palestiinalaisten väliset väkivaltaisuudet jatkuivat tänään kolmattatoista päivää. Silminnäkijöiden mukaan israelilaisjoukot ampuivat aamulla palestiinalaisen nuorukaisen Hebronin lähellä Jordanjoen länsirannalla.

Israelilaisten ja palestiinalaisten välit ovat olleet viime aikoina kireät Israelin aloitettua juutalaislähiön rakennustyöt arabien asuttamassa Itä-Jerusalemissa.
(STT-Reuter-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.