Mainos

Kaksi bussia ja raitiovaunu kolaroivat Helsingissä

Kuusi ihmistä toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi tai jatkohoitoon. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Raitiovaunu ja kaksi bussia kolaroivat Helsingissä Sturenkadun ja Porvoonkadun risteyksessä puoli seitsemältä aamulla. Törmäyksessä loukkaantui yhteensä 11 ihmistä, joista kuusi toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi tai jatkohoitoon. Yksi loukkaantuneista on raitiovaunun kuljettaja.

Linnanmäen suunnasta Porvoonkatua ajanut raitiovaunu 3T törmäsi Sturenkatua keskustaan päin ajaneeseen linja-autoon. Linja-auto taas törmäsi Sturenkadulla olleeseen toiseen linja-autoon, jolla oli tarkoitus kääntyä Porvoonkadulle Linnanmäen suuntaan.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kuljettaja kuoli yhteenajossa Helsingissä

Henkilöauton kuljettaja kuoli ja kaksi muuta loukkaantui niin ikään aamulla tapahtuneessa kahden auton nokkakolarissa Vanhalla Tuusulantiellä. Turma sattui sattui lähellä Tuomarinkylän risteystä hieman kello kuuden jälkeen, ja onnettomuuspaikka oli suljettu liikenteeltä noin puoli yhdeksään.

Etelästä päin tullut henkilöauto ajautui pohjoisesta Valimotien suunnasta tulleen henkilöauton kaistalle ja törmäsi tämän keulaan. Väärälle kaistalle ajautuneen henkilöauton mieskuljettaja kuoli heti ja auton kyydissä ollut nainen loukkaantui. Hänet kuljetettiin sairaalaan. Myös toisen auton kuljettaja toimitettiin sairaalaan. Hän oli autossa yksin.

Onnettomuuden syy on vielä epäselvä. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.