Kaj Kunnas: Paino on pudonnut tanssitreeneissä

Parkettien partaveitsenä syksyllä nähtävä Kaj Kunnas kertoo rankkojen tanssitreenien vaikuttaneen jo hänen fyysiseen olemukseensa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtävä urheilutoimittaja Kaj Kunnas, 51, satsaa syksyn aikana täysillä tanssiin.   

Kolmen viikon rankkojen tanssitreenien myötä ennestäänkin hoikan miehen paino on kääntynyt laskuun. 

– Seuraan jonkun verran painoani. Nyt huomasin painon pudonneen 77,6 kiloon. En laihduta, mutta onhan se kiva, jos tässä samalla kiinteytyy, Kunnas kertoo. 

Tanssikilpailun ajaksi virkavapaalle päivätyöstään Ylen urheilutoimittajana jättäytynyt mies kertoo haluavansa panostaa tanssikilpailuun koko energiallaan. Kerrallaan kolme tuntia kestävien tanssitreenien vastapainona mies puuhailee vapaa-ajallaan tavallisia, arkisia askareita.

– Kyllä se on semmoista slowlifea ystävien ja perheen kanssa. Tämä kisa on aivan oma maailmansa, joten siihen oheen sitä kaipaa tavallisia asioita kuten ruohonleikkuuta, halonhakkuuta tai imurointia, sanavalmis mies kuvailee.

Ennen tähtitansseihin osallistumistaan pallopelien tuntemukseen erikoistunut urheilutoimittaja ei myönnä juuri tanssineensa.

– Tanssi on ollut elämässäni mukana hyvin vähän. Tottakai olen tanssinut opiskeluaikoina bileissä ja joskus muutamissa lavatansseissa. Tämän lisäksi olen valssanut vaimon kanssa yksissä linnan juhlissa. En ole zumbannut tai vetänyt lattareita, joten tulin kisaan aika pystymetsästä, Kunnas paljastaa tanssitaustastaan.   

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat