Kaj Kunnas: Olen kuluttanut matkustamiseen omakotitalon verran rahaa

Tanssitähti Kaj Kunnas on kiertänyt kaikkiaan 75 eri maata ja laittanut niihin rahaa omakotitalon verran.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun osallistuva Kaj Kunnas on innokas matkamies. Urheiluselostajana työskentelevä mies pääsee matkustamaan myös työnsä puolesta eri tapahtumiin, mutta reissaaminen maistuu myös vapaa-ajalla.

– Laskin, että olen käynyt 75:ssä maassa. Mä jopa vähän keräilen niitä, ja tavoitteena on käydä sadassa maassa ennen kuin kuolen.

– Jouluna luku nousee 77:ään, kun lähdemme Arubaan ja Curacaoon perheen kanssa, Kaj paljastaa.

Kaj on merkinnyt käymänsä maat seinällään olevaan karttaan nuppineuloin. Uusia maita keräyskohteiksi löytyisi etenkin Afrikan mantereelta.

– Sinne ei nyt uskalla lähteä rellestämään, tähtitanssija toteaa ebola-epidemiaan viitaten.

Vuodesta 1997 lähtien Kunnaksen perhe on matkustanut kauas pois uudeksivuodeksi. Kaj on laskenut kuluttaneensa matkusteluun omakotitalon verran tuohta. 

– Se on ollut sen arvoista. Kyllähän yksi reissu aina kymppitonnin vie. Muuhun emme hirveästi tuhlaa.

– Käymme perheen kanssa nelistään näillä matkoilla, ja yhdessäolo on silloin tärkeää. Nämä ovat meidän keitaitamme, kun ei muuten hirveästi nähdä, mies valottaa.

Kalleimmaksi matkakohteekseen Kunnas arvioi Etelä-Afrikan, sillä siellä turvallisuudesta ei voinut tinkiä tippaakaan.

– Siellä piti satsata hotelleihin niin paljon, että sai turvallisuusasiat kuntoon. Se on vaarallinen paikka, tähtitanssija kertoo.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat