Kaj Kunnas joutui nöyrtymään: Luulin liikoja tanssitaidoistani

Tanssitähti Kaj Kunnas on joutunut nöyrtymään jokaviikkoisten tanssiharjoitusten edessä.

Tähtitanssija Kaj Kunnas lähti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun liikoja miettimättä. Kilpailun edetessä ja tasovaatimusten vaikeutuessa tähtitanssija on joutunut tunnustamaan liiat luulonsa.

– Se on varmasti yleispiirteeni, että luulen kaiken klaaraantuvan. Voi olla, että luulen itsestäni liikoja, mutta en myöskään pelkää epäonnistua. Ajattelin, että tänne vain tullaan ja tanssitaan vähän – totta kai pärjään! Yllättävän haastavaa ja vaikeaa on ollut, Kaj myöntää.

Tanssitähti uskoo sitkeyteen ja kovaan työntekoon, mutta nyt haastavuus näyttäytyi myös tunnetasolla.

– Mietin, että treenaan kovasti, mutta siltikään tämä ei toimi, ei kulje. Se oli uusi tunne, jota en ollut tuntenut pitkään aikaan. Painotan, että nöyrtyminen on ollut hirveän hyödyllistä minulle.

– Viisikymppisenä, kun elämä on aika lunkia, on työpaikka, perhe, oma talo ja terveyttä, niin tällaisia tunteita ei yleensä tule. Se tunne, kun opit tanssin askeleet, on aivan mahtava!

Muutama viikko treenien alkamisen jälkeen tanssiopettaja Susa joutuikin näpäyttämään tähtioppilastaan keskittymisen tärkeydestä.

– Kurinpalautuksen jälkeen ymmärsin, että nyt on pakko keskittyä ja taistella. Tämä ei suju itsestään, Kaj summaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat