Kaj Kunnaksen hurja matkakokemus: Rahat vietiin Etelä-Afrikassa

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun osallistuva Kaj Kunnas paljastaa yhden mieleenpainuvimman matkakohteensa olleen Etelä-Afrikka.

Tähtitanssija Kaj Kunnas on kiertänyt 75 eri maata. Osa matkoista on työreissuja, mutta iso osa menee harrastuneisuuden piikkiin.

– Mä jopa vähän keräilen niitä, ja tavoitteena on käydä sadassa maassa ennen kuin kuolen, Kaj paljastaa.

Kunnaksen perhe on tehnyt vuodesta 1997 lähtien matkoja aina uutenavuotena. Reissuillaan perhe on nähnyt myös huono-osaisten elinoloja.

Esimerkiksi Haitin kurjat olot saivat Kaj’n mietteliääksi.

– Se oli kyllä aika hurjaa, kävimme siellä ennen maanjäristystä. Oli niin köyhää, että ihan pahaa teki nähdä, kuinka köyhissä oloissa ihmiset asuvat.

Mieleen on painunut myös reissu Etelä-Afrikkaan. Vaikka Kunnas perheineen majoittui kalliissa ja turvalliseksi kehutussa hotellissa, pitkäkyntiset onnistuivat näpistämään rahaa heiltä.

– Jopa hotellihuoneen turvasäilöstä hävisi rahaa. Hotellin henkilökunta sanoi, ettei tiennyt asiasta mitään. Lisäksi puolet hotellimaksuista oli mennyt jonnekin Johannesburgin tileille, Kaj kummastelee.

– Jouduimme tekemään asiasta ilmoituksen poliisille Suomessa, ja onneksi Visalta saatiin rahat takaisin pikku hiljaa. Rahaa vietiin noin 1000-1500 euroa, eli rahoistamme vietiin noin puolet. Olo oli kelju, koska murto tapahtui hotellihuoneessa. Sen jälkeen oli sellainen olo, että huh!

Matkan aikana Kaj joutui vielä todistamaan raakaa väkivaltaa.

– Nähtiin hotellin ikkunasta, kun siellä piestiin ihmisiä, jotka olivat ei-toivottuja hotellin alueella. Hotellin valvojat ja poliisit kerta kaikkiaan pampuin pieksivät ne siihen, kyllä se oli aika hurjaa touhua, Kaj muistelee.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat