Mainos

Kaivuri-Mutanen saapuu huomenna Kuusamoon

Facebook-vedon tuloksena minikaivurilla Hangosta Kuusamoon matkaava Jukka Mutanen on saapumassa määränpäähänsä huomenna kello 18.

- Reissu on sujunut todella hyvin, jopa liian hyvin. On ollut huippureissu, kertoo Mutanen minikaivurinsa ohjaamosta Taivalkoskelta.

Reissun jälkeen koittaa Mutasella paluu arkeen ja työhön. Paluu kotikaupunkiin Muurameen sujuu perheen kanssa asuntoautolla, joka on seurannut Mutasta koko hitaan matkan Hangosta asti.

- Kaivurin kanssa on messuesiintymisiä tiedossa ja muutama tv-esiintyminen. Se siirretään lavetilla seuraavaan paikkaan.

Facebook-ryhmä suljettu

Mutasen reissun Facebook-ryhmä suljettiin viikonlopun aikana. Mutanen kertoo saaneensa Facebookilta vain yhden viestin, jossa kerrottiin, että sivusto on suljettu käyttöehtojen rikkomisen takia. Mutanen ei kuitenkaan syytä ymmärrä.

- Sivuilla ei ole ollut sellaista materiaalia, minkä takia olisi ollut syytä sulkea. Siellä oli pelkkää iloista tempausta. Joskus yksittäisiä tapauksia, jossa on kirjoitettu pahasti minusta, muttei siellä pitäisi olla vihanlietsomista.

Mutanen hämmästeleekin miten positiivista palautetta on yhteisöltä saanut ja kuinka Suomeen on mahdollista saada näinkin suuri iloinen joukko kannustamaan yhtä asiaa.

Mutanen on jo luonut uuden Facebook-ryhmän matkalleen, jonne tiensä on löytänyt jo 4000 fania.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.