Kritiikkiä kommenteistaan saanut Kaisa Mäkäräinen avautuu kisojen jälkeisistä haastattelutilanteista: "Ei tulisi lauottua niin paljon sammakoita"

Kaisa Mäkäräinen MTV Urheilun erikoishaastattelussa: kertoo Jari Isometsälle urastaan ja tulevasta kaudesta 31:27
Videolla Kaisa Mäkäräisen pitkä haastattelu.

Viime kaudella ampumahiihdon maailmancupissa seitsemänneksi sijoittunut Kaisa Mäkäräinen sanoo MTV Urheilun haastattelussa, että kisojen jälkeen tehtävät haastattelut tehdään liian aikaisin.

Mäkäräinen on saanut usein kritiikkiä vastauksistaan kisojen jälkeisissä haastatteluissa. Hän ottaisi mieluusti vastaan sellaisen tilanteen, jossa haastattelut tehtäisiin myöhemmässä vaiheessa, sillä silloin hän pystyisi vastaamaan paremmin kysymyksiin. 

– Monta kertaa ne paikan päällä olevat haastattelut ovat kaksi tuntia liian aikaisin. Siinä pitäisi olla sellainen blokki kisojen jälkeen, jotta saisi koota omia ajatuksiaan ja jutella valmentajien kanssa sekä pikkuisen analysoida sitä kisaa. Monta kertaa ne kysymykset tulevat aivan liian nopeasti, Mäkäräinen toteaa.

– Olen kuitenkin oppinut ottamaan oman aikani pukukopissa. Menipä hyvin tai huonosti, niin keräilee vähän niitä ajatuksia, että ei tulisi lauottua niin paljon mitään sammakoita tai sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä edes pidä paikkaansa, Mäkäräinen jatkaa.

Ampumahiihdon kauden 2019-2020 maailmancup käynnistyy 30. marraskuuta Ruotsin Östersundissa.

Katso Mäkäräisen koko haastattelu ylälaidan videolta. Torstain 31.10 kello 22.25 alkavassa pitkässä Tulosruudussa juttu Kaisa Mäkäräisestä.

Lue myös:

    Uusimmat