Kaipaatko romantiikkaa syksyyn? Tässä vinkit!

Syksyn kylmenevät illat tulevat joka vuosi hieman yllättäen, kun kesän lämpöön on jo ehtinyt tottua. Romantiikka sopii pimeneviin iltoihin kuin nakutettu.

Totuitko jo romanttisiin auringonlaskuihin lempeässä kesätuulessa kultasi kainalossa? Kesän romanttisimmat hetket on mahdollista toteuttaa myös syksyn viilenevinä iltoina.

Juhlallinen illallinen

Mikäs olisikaan sen tunnelmallisempaa, kuin illallinen kodin lämmössä oman kullan kanssa? Järjestäkää toistenne lisäksi paikalle hyvää ruokaa ja juomaa ja muistelkaa mennyttä kesää. Syksyisessä tunnelmassa ihanat kesämuistot saattavat tuntua entistä mukavammilta.

Ilta kynttilänvalossa

Syksyn pimeyteen ei tarvitse suhtautua vain negatiivisesti. Pimeinä iltoina romanttinen tunnelma on helppo saada aikaan kynttilänvalolla. Tunnelmallisimman lopputuloksen saa aikaan, kun päällä ei ole yhtäkään sähkölamppua. Elävä liekki tuo rauhallisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Ole kuitenkin tarkkana kynttilöiden kanssa, äläkä jätä niitä koskaan yksin.

Kävely kirpeässä säässä

Pukeutukaa lämpimästi ja lähtekää kultasi kanssa kävelylenkille. Tahdin ei tarvitse olla kova, sillä syksyn muokkaama luonto on upeaa katseltavaa.

Lämmin kylpy

Kävelyn jälkeen punoittavaa kylmää nenänpäätä on kaikkein paras hoitaa lämpimässä kylvyssä tai suihkussa. Ilmojen kylmetessä huomaa, kuinka hetki ulkona ja lämmin suihku tai kylpy saavat aikaan samanlaisen raukean olon kuin juoksulenkki.

Reissu mökille

Miksi kesämökit unohdetaan usein jo elokuussa? Juuri syksyllä tunnelma usein vanhoilla kesämökeillä on parhaimmillaan. Repäiskää ja lähtekää viikonlopunviettoon kultasi kanssa vielä syksyllä. Vaikka mökin lämmitys ei olisikaan parhaasta päästä, voi viileisiin öihin varautua lämpimin vaattein.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja