Kaipaako seksielämäsi piristystä? Kokeile näitä kolmea kikkaa!

Alkaako seksielämäsi tuntua tylsältä? Sheknows.com paljastaa kolme hauskaa tapaa lisätä kipinää välillenne!

Jopa terve seksielämä (olettaen, että saat seksiä säännöllisesti melko hyvin tuloksin) voi alkaa tuntua vanhalta ja väsyneeltä. Salaisuus on siinä, että tuot makuuhuoneeseesi (ja sen ulkopuolellekin) joitain uusia ja kiinnostavia tekijöitä ennen kuin alat kyllästyä. Sheknows.com kertoi kolme hauskaa tapaa tuoda seksielämääsi vähän uutta särmää.

Pitäkää loma – vain harrastaaksenne seksiä!

Jos kukkaro antaa periksi, matkustakaa kaikin mokomin vaikkapa Arubaan viikoksi. Minkälaisen karkumatkan valitsettekaan, tehkää seksistä lomanne päätarkoitus. Ja harrastakaa sitä paljon! Jo sen, että sovitte lähtevänne lomalle enemmän-seksiä-sääntö mielessänne, pitäisi saada hormoninne hyrräämään. Tämä mahdollisuus rohkaisee myös kokeilemaan uusia asioita ilman tuttuja puitteita (kuten omaa makuuhuonettanne). Anna uuden ympäristön inspiroida!

Kirjoita hänelle seksikirje

Tuhmien ajatusten kirjoittaminen paperille on usein helpompaa kuin niiden sanominen ääneen. Kirjoita siis rakkaallesi kirje – ja laita hänet kirjoittamaan sellainen sinullekin. Kerro siinä kaikki asiat, mitä haluaisit tehdä hänelle. Sinä kiihotut kirjeen kirjoittamisesta ja hänen ei varmaankaan tarvitse lukea paria riviä enempää, kun hän on jo valmis ryhtymään tositoimiin.

Toteuttakaa fantasianne

Fantasiat ovat omiaan lisäämään seksuaalisuuttasi, sillä näyttelette. Ehkä et tuntisi oloasi mukaviksi joissain asennoissa tai joidenkin lelujen kanssa todellisuudessa, mutta fantasiaversiossa voit olla rentoutuneempi ja halukkaampi kokeilemaan uusia asioita. On täysin sinusta ja rakkaastasi kiinni, millaisia rooleja haluatte kokeilla. Rooliin eläytyminen poistaa estojasi ja vahvistaa seksuaalista itsevarmuuttasi.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja