Mainos

Kaikkonen: Miksi olisin vaarantanut urani?

Kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk) kiistää, että hänellä olisi ollut edes aavistusta mahdollisista laittomuuksista Nuorisosäätiössä.

-Mikään ei ole viitannut siihen. Jos toisin olisi ollut, miksi ihmeessä olisin vaarantanut koko poliittisen urani tämän takia? kirjoittaa Kaikkonen blogissaan.

Kaikkonen on yhtenä epäiltynä rikosjutussa, jossa on kyse epäillystä vaalitukien jakamisesta Nuorisosäätiön omien sääntöjen ja osin säätiölain vastaisesti. Kaikkonen on säätiön ex-puheenjohtaja, jota epäillään lahjuksen antamisesta ja luottamusaseman väärinkäyttämisestä.

Kaikkonen toteaa blogissaan, että Patentti- ja rekisterihallituksen tulkinta sääntöjen vastaisesta toiminnasta tuli puun takaa. Hänen mukaansa hankinnat yhteiskunnallisilta yhdistyksiltä ovat olleet marginaalinen osa säätiön toimintaa.

Kaikkosen mukaan hänellä tai kenelläkään muulla säätiössä ei ollut tietoa, että lakia tai säätiön sääntöjä voisi tulkita niin, että hankinnat yhteiskunnallisilta toimijoilta eivät olisi mahdollisia.

- Mikään viranomaistaho, säätiön tilintarkastajat tai ikään muukaan taho ei ollut problematisoinut tauluhankintoja tai seminaariosallistumisia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.