Mainos

Kaikkonen: Kaikki ei mennyt niin kuin piti

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ei myönnä tienneensä, kuinka paljon hän tarkkaan ottaen sai Nuorisosäätiöltä kokouspalkkioita.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARA:n selvityksen mukaan Kaikkosen keräämä palkkiosumma oli 42 000 euroa, kun hän itse on aiemmin puhunut 20 000 eurosta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Vuonna 2008 Kaikkonen tanssi itsensä suomalaisten sydämiin Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kiirettä piti muutenkin, sillä kansanedustajan työn ohessa Kaikkonen järjesteli tuolloin hallituksen puheenjohtajana Nuorisosäätiön organisaatiota uuteen uskoon.

MTV:n uutisille antamassaan haastattelussa Kaikkonen kertoo, että Nuorisosäätiöltä saadut palkkiot olivatkin erityisen suuret juuri tuolloin.

- Siinä muodostui tämmönen piikki, koska fuusioprosessin takia kokouksia oli paljon. Työmäärä ja vastuu olivat myös suurta silloin, Kaikkonen sanoo.

Kaikkonen ei kuitenkaan tunnusta, että hänellä olisi aiemmin ollut tarkkaa tietoa saamiensa palkkiorahojen määrästä.

- Suurin piirtein, totta kai, mutta itse asiassa tarkka summa selvisi vasta ARA:n selvityksen myötä.

Kaikkonen myöntää kuitenkin, että kaikki ei Nuorisosäätiössä mennyt aivan niin kuin piti.

- Ilmi on käynyt, että muutamia asioita olisi pitänyt tehdä toisella tavalla. Näistä virheistä on opittu ja niitä on korjattu. Ja varmasti näistä viisaampana säätiö menee eteenpäin, Kaikkonen toteaa.

(MTV3)

Lue politiikan toimituksen päällikön Timo Haapalan blogi: Kepusäätiöt: Kanki-Kaikkoselle kajahti “piikki” - Pikku G:lle myös

Lue myös:

Katso Raimo Pitkäsen juttu

Kaikkonen puolusteli 42 000 euron tukiaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.