Kaikkien aikojen seksikkäimmät Linnan juhlien asut, katso kuvat!

Linnassa nähdään joka vuosi myös koreita seksipommeja vaikka kyseessä on vuoden arvokkain juhla.

Nylon Beat -yhtyeen Jonna Kososen asun juju vuonna 2001 oli avonainen selkä. Alaselkää koristava tatuointi oli myös saanut juhlailmeen siihen liimatuilla strasseilla.

Kansanedustaja Tanja Karpelan dekolteen syvää leikkausta ihasteltiin vuonna 2007. Myös rento kampaus ja puvun raikas väri tekivät asusta hyvin seksikkäät.

Euroopan keskuspankin ja Suomen Pankin entinen johtaja Sirkka Hämäläinen kohahdutti vuonna 2001 avonaisessa asussaan.

Jorma Uotisen ex-puoliso Helena Lindgrenin puku vuonna 1998 oli niin tiukka, että se jouduttiin ompelemaan suoraan naisen ylle. Pariisista tuotu asu oli rohkean avonainen ja läpikuultava.

Sikke Sumari käänsi katseita vuonna 2002 tässä leopardiasussaan.

Ingvar S. Melinin Maria-vaimo oli vuosia Linnan juhlien seksikäs piristysruiske. Aikana, jolloin hyvin vähän julkisuuden henkilöitä kutsuttiin juhliin, Maria oli aina illan kuvatuimpia kaunottaria. Tässä tyylinäytteitä vuosilta 1987, 1980 ja 1988.

Finlandia-palkinnon pokannut kirjailija Sofi Oksanen oli useille järkyttävä näky korsetissaan viime vuonna, toisen mukaan taas seksikäs pakkaus rohkeassa asuvalinnassa.

Vuonna 2005 Linnan seksikkäimmäksi kaunottareksi äänestettiin useassa paikassa Anne Hedman. Valkoinen asu oli Annen ja stailisti Outi Brouxin yhdessä suunnittelema.

Vuoden 1984 kuvatuin Linnan kaunotar oli professori Timo Sarpanevan puoliso Marjatta Svennevig, eikä yksin huikean hiuslaitteensa ansiosta.

Vuosina 2004 ja 2003 kansanedustaja Marja Tiura kohahdutti Linnassa näissä Ritva-Liisa Pohjalaisen suunnittelemissa avonaisissa toogamaisissa iltapuvuissa. Lue Marjan vuoden 2008 asusta lisää täältä.

Vuonna 2007 useassa äänestyksessä Linnan seksikkäimpien naisten titteli lankesi joko uimari Hanna-Maria Seppälälle tai taitoluistelija Kiira Korvelle.

Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola tuoksui vuonna 2003 aivan tervalle, sillä erikoinen, mutta seksikäs, naruviritelmä oli tervanarua!

Vuonna 1975 illan kohutuimmat kaunottaret olivat Miss Suomi Anne Pohtamo ja perintöprinsessa Merja Tammi.

MTV:n VJ:nä toiminut Maria Guzenina oli illan seksipommi tässä Valentinon paljettisessa iltapuvussa vuonna 1995.

Anna Abreu häikäisi viime vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla tässä kanariankeltaisessa luomuksessaan, jonka musta pitsiyksityiskohta korosti kaunottaren eksoottista ulkonäköä.

Jenni Dahlman-Räikkönen saapui Kiminsä kanssa Linnaan vuonna 2007 näin näyttävässä mustassa Teemu Muurimäen suunnittelemassa iltapuvussa.

Katseet keräsi erityisesti puvun veistoksellisen avoin selkä.

Suunnistaja Minna Kauppi oli vuoden 2008 Linnan juhlien ehdotonta kaunotareliittiä. Kermanvärisen iltapuvun pienet röyhelöt olivat nappivalinta Minnan ylle. Asun kruunasivat onnistunut kampaus ja meikki.

Pääse itsenäisyyspäivän tunnelmaan MTV3 Linnan juhlat -sivustolla.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat