Mainos

Kaikki kyselevät, mikä Sonian silmässä on vialla: "Huolehtikaa omista asioistanne"

Kaunis nuori nainen on kyllästynyt toista silmäänsä koskeviin kyselyihin.

Sonia Leslie on suosittu kauneusvloggaaja, jolla on Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia.  Lesliellä on toisessa silmässään erikoinen syntymämerkki, joka on saanut aikaan kysymystulvan hänen seuraajissaan. Vloggaajaa kyllästyttää se, että häneltä kysellään jatkuvasti, että mikä hänen silmässään on vialla.

– Silmässäni ei ole mitään vikaa, hän toteaa Instagramissa.

– Olkaa ystävällisiä ja lopettakaa kyseleminen. Ensinnäkin: se on ihan törkeän tylyä. Toiseksi: huolehtikaa omista asioistanne, Leslie kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leslie haluaisi olla rauhassa oma itsensä, ilman, että kukaan kommentoi jatkuvasti hänen toisen silmänsä ulkonäköä. Vloggaaja ymmärtää sen, että ihmiset ovat uteliaita, mutta jatkuva kysymysten esittäminen ihmisen ulkonäköä koskien viitaten erilaisuuteen vikoina on hänen mielestään tapa, josta olisi hyvä päästä eroon.

– Haluaisin, että ihmiset ymmärtäisivät, että on muitakin tapoja kysellä ihmisiltä kuin olettamalla, että jotain on vialla – ja kaikki vain siksi, että joku näyttää erilaiselta, hän jatkaa.

– Jos ihmiset kokevat, että heidän on kysyttävä asiaa, he voisivat esittää kysymyksensä käyttämättä sanaa "vika" ja lakata olettamasta, että minulle on sattunut jotain, Leslie tähdentää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Metro.co.uk

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.