Kaikki kärpästen syytä! Tällaisia ovat työntekijöiden uskomattomat lintsaustarinat

Silmät punaisina, flunssan kourissa ja käsi paketissa – aina sairaus ei ole sitä, miltä näyttää. Tämä käy ilmi työntekijöiden villeimmistä lintsausmuistoista!

Viiden päivän viikosta keskiviikon varastanut vappupäivä ja sitä seurannut helatorstai sotkevat työrytmiä – ja motivoivat arkisiin irtiottoihin. Jos vaikka helatorstaina on vielä tullut viihdyttyä viihteellä, miten seuraava arkipäivä töissä sujuu.

Lintsaamiseen sortuneet työntekijät paljastivat Koti-sivustolle pomolle sepittämiänsä tekosyitä.

Rakkauslomalla

Ilmoitin töihin nuorempana, että olen muka flunssassa. Sain pomolta luvan olla pois torstain ja perjantain. Oikea syy poissaolooni oli se, että olin tavannut juuri aiemmin mukavan nuoren naisen firman juhlissa ja ihastuin häneen. Sattumalta hän olikin silloisen pomoni naisystävä. Harrastimme flunssapäivinä seksiä naisen asunnossa... Pikkuisen tuon jälkeen kyllä pelotti, mutta myöhemmin jo nauratti tilanne.
Nimim. Alainen, 34 v.

Putkasta töihin pesulle

Jouduin putkaan väärästä syystä: olin väärässä jengissä väärään aikaan. Aamulla ilmoitin, että olen putkassa ja en pääse töihin. Pomo ei uskonut, vaikka oli totta. Tulin sitten sieltä suoraan töihin pesulle yhdeksältä.
Nimim.Äiti x 4, 43 v.

Silmät punaisina sairauslomalle

1990-luvulla olin töissä huoltoasemalla kassana, kokkina jne. Kaverin kanssa päätettiin, että hieron silmän punaisiksi ja menen lääkäriin. Sain sairauslomaa silmätulehduksen takia, ja sitten menimme rannalle ottamaan aurinkoa.
Nimim. Dartsi, 50 v.

Krapula ajaa ääritekoihin

Oli kauhea krapula ja väitin pomolle, että isä on kuollut.
Nimim. Kirstu, 36 v.

Kärpäsvaino

Kun kärpäset alkoivat heräillä asuntoihin, entinen naisystäväni "joutui" soittamaan töihin sairastavansa, jotta sai päivän aikana juosta asuntoa pienten kärpästen perässä niitä pyydystäen ja nukuttua seuraavana yönä...
Nimim. Ihmettelijä, 33 v.

Käsi pakettiin rakkauden nimissä

Tyttöystävän löytäminen pari viikkoa ennen paikkakunnalta muuttoa pisti mielikuvituksen koville ja viikonlopun jatkamista saikulla kokeiltiin parikin kertaa muuton jälkeen. Nyrkki seinään ja lääkärille. Selitin, että kaaduin lenkillä ja käsi oli kipeä. Se pantiin pakettiin. Eihän käsityöläinen töissä voi olla kun työväline on rikki!
Nimim. Tsebu, 36 v.

Töihin ei tulemista väärin kengin

Huomasin työpaikalla astuessani ulos autostani, että minulla oli jalassani eri paria olevat korkokengät, enkä kerta kaikkiaan kehdannut mennä töihin niin. Istahdin takaisin autoon ja suuntasin kohti kotia, josta soitin töihin, että olen kuumeessa.
Nimim. Irene, 51 v.

Lue myös:


(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja