Mainos

Kahvilayrittäjä: Kiusaamiseen on voitava puuttua

Hyvinkään Robert's Coffeen -kahvilan toimitusjohtaja Toni Immosen mukaan kahvilan työntekijä on ollut oikealla asialla puolustaessaan vammaista, silminnähden kiusaantunutta asiakasta toisen asiakkaan henkiseltä väkivallalta.

- Olen siitä ihan samaa mieltä, että tämmöiseen pitää ehdottomasti puuttua, Immonen sanoo MTV Uutisille. 

Immonen kuitenkin pahoittelee työntekijän asiatonta kielenkäyttöä tapauksen yhteydessä. Kahvilatyöntekijä oli kehitysvammaisen ja itsensä haukkumisen jälkeen käskenyt haukkuneiden asiakkaiden "painua v******."

- Toki hieman harmittaa, että tällaisia voimasanoja on käytetty, mutta ymmärrän, että tällaisessa tilanteessa saattaa tulla vähän paniikki päälle, kun tunteet tulee mukaan peliin, toimitusjohtaja Immonen sanoo.

Immosen mukaan heidän kahviloissaan asiakkaita palvellaan jatkossakin ilman syrjivää näkökulmaa, hyväksyen erilaiset ihmiset. Immonen kertoo, että on käynyt tilanteen läpi kyseisen työntekijän ja hänen esimiehensä kanssa. 

- Mielestäni hän on oikean asian puolesta ollut ja asia on sen jälkeen hänen kanssaan käsitelty.

Muihin toimenpiteisiin ei tapauksen johdosta ryhdytä. 

Tarina leviää sosiaalisessa mediassa

Kahvilatyöntekijän kirjoittamaa tarinaa tapahtumasta on jaettu Facebookissa yli 10000 kertaa. 

Myös MTV Uutisten sivuilla tapahtumaa on kommentoitu ahkerasti.

- Tuomittavaa ja moukkamaista käytöstä, oli asialla kuka tahansa. Hienoa Sauli Fay, miten toimit!, nimimerkki Ilenna48 kommentoi. 

- Tämä on taas todiste että sarvikuonojen maasta näitä löytyy. Olen itsekin sen havainnut varsinkin jos joutuu jonottamaan palvelua!, Harry Sopanen kertoo MTV Uutisten sivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.