Mainos

Kahden kuoleman aiheuttaneen kilpa-ajon osalliset nuoria miehiä

Kahden ihmisen kuoleman Helsingissä aiheuttaneen kilpa-ajon osapuolet olivat nuorehkoja miehiä. Toinen heistä oli syntynyt vuonna 1978, toinen vuonna 1974.

Kilpa-ajossa sai surmansa kaksi sivullista helsinkiläismiestä. Tänään poliisin tiedossa ei vielä ollut, kuinka pitkään ralli oli jatkunut ennen törmäystä ja tunsivatko miehet toisensa entuudestaan. Poliisi ei myöskään halunnut kertoa, onko miehillä tilillään aiempia liikennerikkomuksia. Miehet ajoivat keskenään kisaten rinnakkain kovaa vauhtia Sörnäisten rantatietä pitkin keskustaa kohden, kun toinen autoista törmäsi vasemmalle kääntymässä olleeseen taksiin.

Kolarissa kuoli kaksi taksin kyydissä ollutta, vuonna 1953 syntynyttä helsinkiläismiestä. Hurjastelijoista toinen jatkoi onnettomuuden jälkeen matkaansa, mutta ilmoittautui hiukan myöhemmin itse poliisille. Tapauksella on useita todistajia, joita poliisi pyrkii kuulustelemaan mahdollisimman pian.

Puoleen päivään mennessä tänään poliisi oli ennättänyt kuulla jo vähitellen shokista toipuvan taksikuskin kertomuksen tapahtuneesta. Myös kaahareita oli tarkoitus kuulustella vielä tänään.

Taksinkuljettaja selvisi onnettomuudesta lievillä vammoilla, ja myös kilpa-ajoon osallistuneet kuljettajat ja toisen kyydissä ollut matkustaja selvisivät kolarista ehjin nahoin.

Tapausta tutkimaan on asetettu tutkijalautakunta, joka pyrkii muun muassa selvittämään, kuinka kovaa kaaharit ajoivat. Sörnäisten rantatien nopeusrajoitus on 50 km/h.

Poliisi pyytää onnettomuudesta tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 09-189 4767 tai 09-189 4267.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.