Mainos

Kahdeksan yritystä musiikkitalon uuteen urakkakilpailuun

Musiikkitalon hallitus järjestää uuden kilpailun, koska kevään kilpailussa urakasta ei saatu yhtään hyväksyttävää tarjousta.

Helsingin musiikkitalon uuteen pääurakkakilpailuun on ilmoittautunut kahdeksan yritystä.

Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin musiikkitalon hallitus järjestää talon pääurakasta uuden kilpailun, koska kevään kilpailussa ei urakasta saatu yhtään hyväksyttävää tarjousta. Urakkamuoto muutettiin uudessa kilpailussa projektinjohtourakaksi. Uuteen kilpailuun ilmoittautuminen päättyi torstaina.

- Kilpailuun ilmoittautuneita oli odotustemme mukaisesti useita, 8 kappaletta, mutta nimiä emme voi tässä vaiheessa julkistaa, koska kilpailu on kesken, toteaa musiikkitalon rakennuttamistoimikunnan puheenjohtaja Tuomo Hahl Senaatti-kiinteistöistä.

Kiinteistöyhtiön hallitus päätti perjantaina pyytää tarjoukset kaikilta kahdeksalta ilmoittautuneelta. Tarjoukset pyydetään toimittamaan syyskuun loppuun mennessä ja pääurakoitsija valitaan lokakuun aikana. Pääurakka voidaan aloittaa joulukuussa 2007.

Helsingin Töölönlahdelle rakennettavan musiikkitalon pääkäyttäjiä ovat Sibelius-Akatemia, Helsingin kaupunginorkesteri ja Radion sinfoniaorkesteri.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.