Kahdeksan ampunutta miestä jahdataan yhä USA:ssa

Poliisi etsii edelleen kahdeksan ihmistä ampunutta miestä Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Epäilty ampuja on 39-vuotias Christopher Speight, joka piileskelee todennäköisesti tapahtumapaikan läheisyydessä sijaitsevassa metsässä Appomattoxissa.

Traaginen tapahtuma paljastui eilen puolenpäivän maissa paikallista aikaa, kun viranomaiset saivat ilmoituksen kadulla makaavasta loukkaantuneesta miehestä.

- Kun Appomattoxin apulaissheriffi saapui paikalle, hän kuuli useita laukauksia, ylikonstaapeli Thomas Molnar kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Uhri kuljetettiin sairaalaan, missä hän menehtyi myöhemmin. Poliisit löysivät neljä ruumista lähistöllä sijaitsevan asunnon ulkopuolelta ja kolme ruumista sisätiloista.

Viranomaisten mukaan epäilty toimi yksin, mutta motiivia ei ole toistaiseksi pystytty nimeämään.

Useita poliiseja partioi nyt sekä maanteillä että metsän ympärillä, mihin mies pakeni ampumisten jälkeen. Epäilty ampui ainakin neljästi myös paikalle hälytettyä poliisihelikopteria, joka joutui tekemään hätälaskun.

- Yli sata poliisia työskentelee läpi yön, jotta aseistettu epäilty saataisiin paikallistettua ja otettua kiinni, Virginian osavaltion poliisi vannoi tiedotteessaan.

(MTV3 - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat