Mainos

Kadonnutta siivoojaa etsittiin yhä kaatopaikalta

Poliisin etsintä kadonneen siivoojan löytämiseksi Ämmässuon kaatopaikalta Espoossa ei tuottanut tulosta vielä sunnuntai-iltaan mennessä.

Poliisi etsi koko viikonvaihteen kadonnutta siivoojaa Espoossa Ämmässuon kaatopaikalta tuloksetta. Espoon poliisi ryhtyi 38-vuotiaan miehen etsintöihin perjantaina. Hänen epäillään pudonneen työtehtäviä tehdessään jätepuristimeen ja joutuneen kaatopaikalle jätekuorman mukana.

Etsintä lopetettiin sunnuntaina pimeän tultua. Iltaan mennessä noin puolet 800 neliön alueesta oli tutkittu, mutta rikoskomisario Jukka Paasion mukaan mahdollisen onnettomuuden uhria ei siihen mennessä löytynyt. Koneellisesti tapahtuva kaatopaikan kaivu jatkuu valoisana aikana.

Mies on ollut poliisin mukaan kuukauden ajan siivoojana Inex Partnersin varastolla Espoon Kilossa. Hän oli yövuorossa viime viikon keskiviikon ja torstain välisenä yönä, ja työtoveri näki hänet viime kerran aamuyöllä kello neljän aikoihin.

Valvontakameran kuvien mukaan mies meni huoneeseen, jossa jätteenpuristin sijaitsee. Hänen tehtäviinsä kuului siivousjätteiden toimittaminen puristimeen.

Kulunvalvontatietojen mukaan mies ei ole poistunut työpaikalta normaalia reittiä. Omaiset tekivät katoamisilmoituksen 22. joulukuuta, ja poliisi tutkii asiaa katoamisena.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.