Mainos

Kadonnutta nuorta miestä etsittiin Vantaanjoesta

Helsingissä kadonnut 23-vuotiasta Kari Kauppista on etsitty muun muassa Vantaajoesta, mutta etsinnät ovat olleet tuloksettomia.

- Häntä ei ole löytynyt, rikoskomisario Jari Koski Helsingin rikospoliisin väkivaltayksiköstä sanoo.

Helsinkiläinen Kari Juhani Kauppinen katosi Helsingin Malmilla varhain sunnuntai-aamuna 9.3.2008. Kauppinen oli ollut ystävänsä kanssa viettämässä iltaa ravintola Tillikassa Latokartanontiellä.Valomerkin aikaan hän oli sanonut kävelevänsä kotiinsa Pukinmäkeen Sunilatielle.

Valvontakamerakuvien mukaan Kauppinen oli kävellyt Pukinmäen rautatieasemalle Eskolantien sisäänkäynnin portaista hieman kello neljän jälkeen aamuyöllä. Hän jatkoi asemalaituria pitkin kohti Savelaa ja poistunut laiturialueelta radan eteläpuolelle Ratavallintielle.

Tässä vaiheessa Kauppisen suunta on ollut jo pois päin kodistaan. Sunilantie sijaitsee asemasta itään, kun Kauppinen näyttää jatkaneen etelään. Asemalta on matkaa Vantaanjoelle viitisensataa metriä.

Poliisi pitää mahdollisena, että Kauppinen olisi pudonnut Vantaanjokeen ja hukkunut. Etsintäkoirat eivät kuitenkaan häntä löytäneet.

Poliisi ja vapaaehtoiset ovat tutkineet myös lähellä olevaa siirtolapuutarhaa, jokirantoja ja puistoalueita, mutta tuloksetta.

Lue myös:

- 12.3.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.