Mainos

Kadonneiden tyttöjen sieppaajiksi epäillyt pidätetty Britanniassa

Britannian poliisi pidätti tänään 28-vuotiaan miehen ja 25-vuotiaan naisen epäiltynä kahden alkukuusta kadonneen pikkutytön sieppauksesta ja murhasta, poliisi kertoi.

Myöhemmin tänään poliisi vahvisti myös, että läheltä Sohamia oli löydetty kaksi ruumista. Jalankulkija löysi ruumiit läheisestä kylästä, mutta poliisi ei heti vahvistanut heidän henkilöllisyyttään. Alue, josta ruumiit löydettiin, on suosittu lentokonebongaajien keskuudessa.

Poliisi ilmoitti tutkimuksen olevan käynnissä kuolleiden henkilöllisyyden selvittämiseksi. Kahden kymmenvuotiaan tytön katoamisesta on syntynyt Britanniassa valtava kohu, ja heidän löytämisekseen käynnistettiin suuretsinnät, joihin osallistui yli 400 poliisia.

Pidätykset tehtiin Cambridgeshiressä, lähellä tyttöjen kotikaupunkia Sohamia. Tytöt katosivat Sohamissa elokuun 4. päivänä.

-28-vuotias mies on pidätetty epäiltynä sieppauksesta ja murhasta. 25-vuotias nainen on pidätetty epäiltynä tyttöjen murhasta, sanoi poliisitarkastaja Andy Hebb. Poliisin mukaan pidätykset tehtiin tänään, mutta viranomaiset eivät kertoneet pidätettyjen henkilöyttä.

Jo eilen poliisi otti kuulusteltavakseen tyttöjen koulun vahtimestarin, 28, ja hänen tyttöystävänsä, 25, tyttöjen luokan kouluavustajan.

Poliisi sulki myös viereisessä Littleportin kylässä olevan talon, jonka paikalliset kertoivat kuuluvan vahtimestarin isälle. Hebbin mukaan koulun alueelta oli löydetty "merkittävän tärkeitä tavaroita".

Koulun alueella on aloitettu laajat etsinnät, samoin pariskunnan asunto tutkitaan. Viimeinen huomio tytöistä on turvakameran otos, kun he olivat kävelemässä kotikaupunkinsa urheilukeskuksen ohi.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.