Mainos

Kadonneet belgialaistytöt löytyivät murhattuina

7- ja 10-vuotiaat tytöt katosivat lähes kolme viikkoa sitten. Tyttöjen murhasta epäillään 38-vuotiasta miestä, joka on ollut pidätettynä jo jonkin aikaa.

Kaksi kateissa ollutta belgialaista pikkutyttöä ovat löytyneet kuolleina Liegessä. Viranomaisten mukaan heidät murhattiin.

- Syyllisen tai syyllisten metsästys on nyt tärkeintä, ja kaikki mahdollinen tehdään tapauksen selvittämiseksi, Liegen pääsyyttäjä Cedric Visart de Bocarme sanoi tiedotustilaisuudessa.

Ruumiinavauksista odotetaan lopullista varmistusta tyttöjen kuolinsyylle. Viranomaiset haluavat myös tietää, onko heidät raiskattu ennen kuolemaansa.

10-vuotias Nathalie Mahy ja hänen siskopuolensa Stacy Lemmens, 7, katosivat lähes kolme viikkoa sitten paikallisesta kahvilabaarista katujuhlien jälkimainingeissa. Baarissa viihtyneet vanhemmat huomasivat katoamisen vasta, kun aikoivat lähteä kotiin.

Tytöt olivat kuolleet ilmeisesti pian katoamisensa jälkeen, mahdollisesti jo samana yönä. Stacyn ruumis löydettiin ensin paikallisen rautatien vierestä sadevesiviemärin kannen alta. Nathalien ruumis löytyi hieman myöhemmin vain parinkymmenen metrin päästä.

Tapauksen pääepäilty on 38-vuotias mies. Hän oli kateissa useita päiviä lasten katoamisen jälkeen mutta ilmoittautui myöhemmin poliisille. Hänellä on tiedotusvälineiden mukaan ollut mielenterveydellisiä ongelmia ja hänet on tuomittu aiemmin muun muassa sukulaistyttönsä raiskauksesta.

Mies kiistää murhanneensa lapset. Hän on tällä hetkellä pidätettynä, ja häntä kuulustellaan pian uudestaan.

Miehen kotoa otettujen dna-näytteiden lopullisia tuloksia odotetaan tällä viikolla. Hänen vaatteistaan otettujen näytteiden alustavat tulokset eivät ole todistaneet hänen syyllisyyttään.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.