Mainos

Kadonneen Sinin mysteeri selvisi - ruumis löytyi ojasta

Oulun poliisi kertoo löytäneensä maaliskuun alussa kadonneenSini Länkisen surmattuna.

19-vuotiaan naisen ruumis löytyi Pohjois-Pohjanmaan Muhoksen alueelta ojasta tänään aamupäivällä. Poliisi on pidättänyt uudelleen rikoksen vuoksi aiemmin vangittuna olleen vuonna 1991 syntyneen miehen. MTV3:n tietojen mukaan mies on Länkisen poikaystävä, jonka autosta poliisi kaipasi tietoja viime viikolla.

Auton tuntomerkkien julkistamisen jälkeen poliisi sai ratkaisevan vihjeen, jonka perusteella ruumis vihdoin löytyi.

Poikaystävä tunnustanut

Länkistä oli aiemmin etsitty laajasti maastosta muun muassa helikopterilla ja poliisikoiran avulla. Vuonna 1991 syntynyt mies on nyt alustavissa kuulusteluissa myöntänyt surmanneensa Länkisen riidan seurauksena.

Pariskunta asui samassa osoitteessa Muhoksen Ervintiellä, jossa Länkinen viimeisen kerran nähtiin elossa sunnuntain vastaisena yönä 6. maaliskuuta. Hän oli aiemmin illalla viettänyt aikaa muun muassa omaistensa luona.

Illalla hän oli palannut parin yhteiseen kotiin. Ovella kello kahden aikaan käyneet vieraat kertovat kuulleensa Länkisen ääniä.

"Suuri huoli"

20-vuotias seinäjokelaistaustainen opiskelija otettiin kiinni heti katoamista seuranneella viikolla. Hänet kuitenkin vapautettiin viikko vangitsemisen jälkeen, sillä poliisilla ei ollut riittävästi todisteita vangittuna pitämiseen.

Poliisikuulusteluissa mies vakuutti syyttömyyttään. Hän myös osallistui aktiivisesti Facebook-keskusteluihin heti katoamisen jälkeen jakaen omaisten huolen.

"On se tämä valvominen niin helevettiä väsy ois mutta ei saa nukuttua. :( Päässä pyörii niin monta huolen aiheita. Turha kysyä oonko mä kunnossa tietyt tietää sen aiheen mistä on huoli isoin :("

– Tapauksen saaman julkisuuden myötä paineet epäiltyä kohtaan kasvoivat liian suuriksi. Tämä edesauttoi rikoksen selviämistä, kertoo rikoskomisario Kari Rantanen MTV3 uutisille.

Poliisi selvittää vielä surmayön tapahtumien kulkua kuulusteluin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.