Mainos

Kadonneen missin tapaus: Myös isän rakastajatar katosi mystisesti

Ranskassa poliisi on ryhtynyt tutkimaan uudelleen useita vuosia sitten tapahtunutta brasilialaisnaisen katoamista.

Tutkinta aloitettiin sen jälkeen, kun 19-vuotias missikaunotar Allison Benitez katosi yhdessä 53-vuotiaan äitinsä kanssa vajaa kuukausi sitten. Kummastakaan ei ole saatu mitään havaintoa heinäkuun 14. päivän jälkeen. Tapausta on käsitelty runsaasti ranskalaisissa tiedotusvälineissä.

Tapaus muuttui vieläkin traagisemmaksi, kun viime viikolla perheen isä, muukalaislegioonan vääpeli Francisco Benitez, löydettiin hirttäytyneenä työpaikallaan. Isä oli jättänyt jälkeensä videon ja kirjeen, joissa kertoi, ettei kestä häneen katoamisesta liitettyjä syytöksiä.

Kun poliisi ryhtyi tutkimaan uudelleen Francisco Benitezin taustoja, kävi ilmi, että miestä oli kuulusteltu vuonna 2004 tämän brasilialaisrakastajattarensa katoamisesta.

Simone de Oliveira Alvesista ei ole saatu mitään havaintoja vuoden 2004 jälkeen. Alves asui lähellä Perpignanin kaupunkia, missä Benitezin perhe asui.

Polisiin mukaan Allison Benitez ja tämän äiti eivät ole katoamisensa jälkeen nostaneet rahaa tililtään tai käyttäneet matkapuhelimiaan.

Allison Benitezin oli määrä ottaa tämän kuun alkupuolella järjestettävään Miss Roussilon -kilpailuun. Kilpailun voittaja olisi aikanaan edennyt taistelemaan Miss Ranskan -tittelistä.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.