Mainos

Kadonneen miehen reitillä Tammerkoski – joutuiko mies sittenkin veteen?

Tampereella viime torstaina kadonneen eteläafrikkalaisen miehen etsinnöissä keskitytään nyt tarkastamaan viimeisetkin katoamisalueella olevat valvontakamerat.

– Ne valvontakamerat, joita ei ole vielä ehditty tarkastaa, käymme vielä tänään läpi. Aika kattavasti niitä on jo tarkistettu, rikoskomisario Pasi Mettälä, Sisä-Suomen poliisilaitokselta sanoo MTV Uutisille.

Viimeinen havainto noin 60-vuotiaasta miehestä on Aussie Bar -ravintolasta, josta hän on silminnäkijähavainnon mukaan lähtenyt kävelemään hotellinsa suuntaan hieman ennen puolta yötä.

Reitin varrelle osuu iso vesialue, Tammerkoski. Poliisi ei lähde spekuloimaan sen tarkemmin veteen katoamisen mahdollisuutta muuta kuin toteamalla, että katoamispaikan läheisyydestä löytyy iso vesialue, jonne on mahdollista joutua ilman sen suurempia ponnisteluja.

– Siinä on aidat ja sitten kun puhutaan toisesta reitistä, Laukontorin kautta, niin siitähän pystyy melkein kävelemään suoraan järveen.

Kadonneella miehellä on poliisin mukaan Suomessa hyviä ystäviä, perhetuttuja, jotka ovat pitäneet yhteyttä miehen omaisiin Etelä-Afrikassa.

– Yhteys on meillä olemassa Etelä-Afrikkaan koko ajan.

Kadonnut mies työskentelee Metso Mineralsilla päällikkötason tehtävissä.

Olisiko miehellä voinut olla hallussaan sellaisia tietoja, joista joku olisi voinut haluta hyötyä?

– Mitään tällaista tietoa ei ole työnantajan puolelta tullut, että tällaista olisi syytä epäillä, Mettälä sanoo.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.