Mainos

Kadonneen amerikkalaisteinin tapauksessa läpimurto?

Suurta kohua aiheuttaneen Natalee Hollowayn katoamisesta jo aiemmin epäiltynä olleet hollantilaisteini ja surinamilaisveljekset on pidätetty uudestaan. 18-vuotias Natalee Holloway katosi lomamatkallaan Hollannille kuuluvalla Aruban saarella vuonna 2005.

Vuonna 2005 kadonneen 18-vuotiaan Natalee Hollowayn tapaus on johtanut yllättäen uusiin pidätyksiin. Aruban syyttäjäviranomaiset ovat pidättäneet uudelleen kolme nuorukaista epäiltynä osallisuudesta Hollowayn katoamiseen.

Kolmikkoa epäiltiin jo aiemmin Hollowayn katoamisesta, mutta he kielsivät syyllisyytensä. Oikeus vapautti heidät myöhemmin todisteiden puutteen vuoksi.

Nyt syyttäjäviranomaiset ovat kertoneet löytäneensä lisää todisteita kolmikkoa vastaan.

Pidätetynä on hollantilaisteini sekä surinamilaisveljekset. Heitä epäillään Hollowayn kuolemantuottamuksesta.

Alabamalaisesta Hollowaysta ei ole kuultu mitään sitten toukokuun 2005. Hän oli tuolloin lomailemassa 124 muun Mountain Brook High Schoolista vasta valmistuneen kanssa Aruban saarella Karibialla. Hollowayn katoamisen tutkimukset aloitettiin, kun nuorta naista ei kuulunut paluulennolle.

Viimeisimpien silminninäkijähavaintojen mukaan Holloway poistui yöllä paikallisesta baarista kolmen nuoren miehen kanssa.Tämän jälkeen hän katosi jäljettömiin.

Amerikkalaisteinin löytämiseksi käynnistettiin aikanaan valtava etsintäoperaatio saarella. Operaatiossa oli mukansa satojen vapaaehtoisten lisäksi muun muassa arubalaissotilaita ja FBI:n agentteja. Etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.