Kaappaus suomalaisissa keittiöissä jatkuu – tällaisia tapauksia luvassa!

Kaappaus keittiössä -sarjasta tuttu Kari Aihinen haluaa sarjan tulevallakin kaudella saada ihmiset innostumaan kokkaamisesta. Kiireistä elämää viettävä kokkikomistus saa perhe-elämästä energiaa.

Kari Aihinen pitää itsensä kiireisenä töiden parissa. Tällä hetkellä hän kuvaa Kaappaus keittiössä -sarjan toista tuotantokautta ja tekee lisäksi töitä keittiöpäällikkönä ravintola Savoyssa. Mies saa kuitenkin paljon virtaa jaksamiseen pojistaan Kasperista ja Verneristä.

– Ne on kaikki kaikessa. Se henkinen voimavara ja jaksaminen, mitä kundeista saan, on uskomaton asia, kokki kuvailee.

Ensimmäisellä tuotantokaudella Aihinen vieraili useissa perheissä ja sai aikaiseksi suuria muutoksia ihmisten ruokavaliossa. Mies paljasti Makuja.fi:lle, mikä sarjan tekemisessä on mahtavinta.

– Minulle on kaikista tärkeintä, että me tehdään asioista yhdessä ja että me saadaan ne ihmiset innostumaan. Jos he eivät innostu, niin se minun suolan ja pippurin käyttäminen tai kypsyyden saaminen on ihan turhaa, Aihinen kuvailee.

Mitä tulevalta kaudelta voi odottaa?

Iloinen kokki paljasti, millaisia perheitä tulevalla kaudella on luvassa.

– Hyvin erilaisia perheitä. Sinkkumimmistä ja yksinhuoltaja isästä, suurperheeseen. Hyvin kattava kirjo, on vuorotyötä tekeviä, normaalivuoroja tekeviä ja kotona olevia, Aihinen sanoo.

Makuja.fi tiedusteli Kaappaus keittiöstä -sarjasta tutulta kokilta, mistä intohimo kokkaamiseen on lähtenyt. Hän kuvailee itseään myöhäisheränneenä kokkina ja vitsailee mahdollisesta urastaan jääkiekkoilijana.

– Minusta ei tullutkaan se lätkänpelaaja, niin en voi sanoa tähän Jari Kurri. Tietenkin on sellaisia ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet minun elämään. Esimerkiksi pitseriayrittäjä Dennis Rafkin ja hyvä kokkikollega Marko Rauhala ovat sen viimeisen innostuneisuuden antaneet siihen, että lähdin Helsinkiin kokkailemaan vuonna 2000, Aihinen paljastaa.

Sarjasta saadun suosion ansiosta miestä nyitään hihasta niin työpaikalla kuin myös kadun varsilla. Pääosin palaute on ollut hyvin positiivista. Ajoittain ihmiset pyytävät miehen auttamaan myös heidän perheensä ruokatottumuksien kanssa ja tähän miehellä olikin jotain erityistä sanottavaa.

– Ei muuta, kun hakemusta sisään vaan, Aihinen sanoo iloisesti.

Kaappaus keittiössä -sarjan toinen tuotantokausi nähdään keväällä 2014 MTV3-kanavalla.

(IRA JUVONEN – MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja