Mainos

Kaappaaja-Garridon takapihalla ruumisetsintä

Uutistoimistolähteiden mukaan 11-vuotiaana kaapatun Jaycee Lee Dugartin kaappaajan takapihalla on tehty suuretsintä ruumiskoirien avulla. Philip Garridon takapihalla tehty etsintä liittyy amerikkalaisviestimien mukaan muihin pikkutyttöjen katoamistapauksiin. Yksityiskohtia etsinnästä ei ole kerrottu.

Ruotsalaisen Aftonbladet-lehden mukaan poliisi tutkii Garridon osuutta kolmen kadonneen pikkutytön tapaukseen. Lehti kertoo, että kaappaajan kotikaupungissa Antiochissa Kaliforniassa katosi kolme pikkutyttöä vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän vapautui vankilasta. Tapahtumat ajoittuvat 1980-luvun loppuun.

Poliisi pitää erittäin mielenkiintoisena sitä, että Garridon talo sijaitsee maantieteellisesti kaikkien katoamispaikkojen keskipisteessä.

Etsinnät laajenivat myös naapuritontille

Etsintöjä on tehty myös Garridojen naapuritalossa. Paikallisen poliisin mukaan Philip Garridolla oli pääsy kyseiseen kiinteistöön talonmiehen roolissa vuonna 2006, kun talo oli tyhjillään.

- Hän on ilmeisesti asunut tuolloin kyseisellä tontilla vajassa. Tiedämme siis hänen olleen paikalla, minkä vuoksi tarkastamme aluetta, sanoi Contra Costan poliisin tiedottaja.

Taloon muutti myöhemmin Damon Robinson, jonka silloinen tyttöystävä teki hälytyksen poliisille Garridojen takapihalla elävistä lapsista. Paikalla käyneet viranomaiset eivät kuitenkaan tarkistaneet vihjettä kunnolla eivätkä esimerkiksi käyneet takapihalla lainkaan.

Jayceella pääsy puhelimeen ja sähköpostiin

Amerikkalaisten tiedotusvälineiden mukaan 18 vuotta kaapattuna ollut Jaycee työskenteli kaappaajansa firmassa lähes vapautumiseensa asti. Hänellä oli ilmeisesti pääsy kopiontifirman puhelimeen ja sähköpostiin, mutta Jaycee ei koskaan yrittänyt ottaa yhteyttä ulkomaailmaan.

Joidenkin arvioiden mukaan sieppaajalleen Philip Garridolle kaksi lasta synnyttänyt Jaycee säilyi hengissä, koska ei yrittänytkään karata. Garridon firman asiakkaiden mukaan nimeä "Alissa" käyttänyt tyttö hoisi työnsä erittäin tunnollisesti, ja näytti pitävän koko yritystä pystyssä. Eräs Jayceen kahdesti tavannut asiakas kuvaa tyttöä CNN:lle asialliseksi ja tunnolliseksi.

- Sain "Alissalta" kaksi sähköpostia, mutta ne olivat asiallisia ja koskivat vain firman asioita. Selvästi käynnissä oli jonkinlainen aivopesu, Ben Daughdrill kertoo.

(MTV3 - AFP)

ETSINTÖJÄ ON LAAJENNETTU MYÖS NAAPURITONTILLE

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.