Mainos

Kaappaaja-Garridon isä uskoo poikansa syyllisyyteen

Ruumiskoirat ovat löytäneet luunpalasen kaappauksesta epäillyn Phillip Garridon pihalta. Garridon uskotaan pitäneen Jaycee Lee Dugard -nimistä naista vankeudessa 18 vuoden ajan Kaliforniassa. Nainen kaapattiin 11-vuotiaana lähellä kotiaan.

Garridoa epäillään myös useiden prostituoitujen murhista. Etsinnät hänen talonsa lähistöllä ovat jatkuneet jo usean päivän ajan.

Tänään löytynyttä luunsirpaletta tutkitaan ja sen uskotaan antavan lisäviitteitä miehen mahdollisista rikoksista. Tutkijan mukaan vie kuitenkin viikkoja ennen kuin luusta saadaan tarkempaa tietoa. Vielä ei tiedetä edes sitä, onko luu ihmisen vai eläimen.

Garridon isä uskoo vahvasti poikansa syyllisyyteen.

- Hän on seksiriippuvainen, se on ollut hänen ongelmansa. Uskon, että poikani murhasi nämä prostituoidut, 87-vuotias Manuel Garrido kertoo New York Post -lehdelle.

Samoilla linjoilla on Phillip Garridon entinen vaimo.

- Dugardin tapaus sai minut voimaan pahoin. Mies oli hyväksikäyttävä ja kontrolloiva hirviö, kertoo Christine Murphy.

Hän kantaa miehestään yhä kipeää muistoa - Garrido puukotti häntä kasvoihin, kun tämä luuli toisen miehen flirttailevan vaimonsa kanssa. Arpi näkyy yhä.

Jaycee Lee Dugard työskenteli Garridon yrityksessä ja häntä on kuvaltu hyväksi asiakaspalvelijaksi. Naista luultiin yleisesti Garridon tyttäreksi.

Garridon uskotaan siepanneen Dugardin vuonna 1991 ja pitäneen tätä takapihalla telttamajoituksessa. Hän myös teki naisen kanssa myös kaksi lasta.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.