Mainos

Kaapit täynnä tavaraa? Apua ystävistä!

Kuinka monella on ongelma, että kaapit pursuavat vanhoja vaatteita ja muita turhia tavaroita? Vaatteet pitäisi viedä kirpputorille tai kierrätykseen, mutta ei vaan tunnu olevan aikaa ja kirppikselläkään ei ole vapaita pöytiä. Mikä neuvoksi?

Aina on hyvä syy juhlaan. Miksei siis tekisi vaatteiden tai muiden asioiden kierrätyksestä yhtä juhlaa? Uusi muotivillitys on järjestää kierrätysbileitä, joihin kutsutaan mukaan laaja kaveripiiri. Kaikki tuovat omia vanhoja vaatteita tai muita tavaroita mukanaan. Vaatteet vaihtavat mukavasti omistajaansa hyvässä hengessä.

Minna järjesti ystävilleen kierrätysbileet teemalla "Your Trash is My Treasure" – Sinun roskasi on minun aarteeni.

– Ei kaikki vanhat vaatteeni ole suinkaan roskaa. Monet niistä ovat erittäin hyvässä kunnossa tai suorastaan käyttämättömiä, kertoo Minna.

– On tullut shoppailtua hetken mielijohteesta ja ostanut vaatteita, jotka ovat kivoja, mutteivät juuri minun tyyliäni. Ihanaa on, kun kiva vaate löytää uuden kodin joltain, joka oikeasti käyttää sitä.

Ideaan sopii hyvin myös se, että jokainen tuo jotain pientä tarjoiltavaa tai juomaa. Vaatteiden tiimoilta voi myös järjestää leikkimielisiä kilpailuita, joiden palkintoina vaatteet ja muut kierrätystavarat ovat.

Juhlien päätteeksi kaikki ylijäämät voi viedä porukalla kierrätyskeskukseen. Ystävän kanssa tulee helpommin lähdettyä ja matkakin sujuu rattosammin.

Lue myös:


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.