Mainos

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu tarjoaa kriisiapua opiskelijoille Mikkelin veriteon takia

Mikkelissä henkirikoksen uhriksi joutunut ulkomaalainen mies sekä rikoksesta epäilty olivat ilmeisesti molemmat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) opiskelijoita, koulu kertoo. Poliisi ei ole vielä vahvistanut tietoa.

Poliisi kertoi tänään, että se vaatii vangittavaksi 20-vuotiasta miestä murhasta epäiltynä. Etelä-Savon käräjäoikeus käsittelee vangitsemisvaatimusta perjantaina.

20-vuotiaan epäillään surmanneen toisen miehen teräaseella Raviradantiellä sijaitsevassa pienkerrostalossa keskiviikkoiltana. Poliisin mukaan sekä epäilty että uhri olivat tulleet Suomeen opiskelemaan ulkomailta.

Motiivi epäselvä

Xamk tarjoaa tapahtuneen vuoksi kriisiapua opiskelijoille ja koulun henkilökunnalle. Lisäksi koulun kampuksilla Mikkelissä, Savonlinnassa, Kotkassa ja Kouvolassa järjestetään huomenna suruliputus ja Mikkelin kampuksella hiljainen hetki.

Poliisin mukaan veriteon aikaan asunnossa oli myös kolmas henkilö, jota on kuulusteltu. Häntä ei epäillä rikoksesta.

Tapahtumien kulku on selvinnyt poliisille pääpiirteittäin, mutta teon motiivi on vielä epäselvä. Poliisin mukaan rikosnimikkeenä on murha epäillyn rikoksen tekotavan takia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.